Kultivuoti, gėlavandeniai perlai

Kultiveeritud mageveepärlid

Päritolu

Mageveepärlid on järvede, jõgede ja ojade liivastes madalikutes elavate molluskite looduslik moodustis. Trollbeadsi pärlid on kogutud kultiveeritud mageveepärlid. Molluskite sees moodustuvad nad neli-viis aastat, kuni võtavad õige kuju. Pärlid hakkavad moodustuma siis, kui ühe molluski kesta killuke satub teise. Aja jooksul katab mollusk killu pärlmutriga ja muudab selle kauniks pärliks. Nende orgaaniliste kalliskivide värvus sõltub keskkonnatingimustest, väliskesta värvist ja molluski struktuurist.

Tootmine

Meie leitud pärlid on juba ideaalses vormis, nii et me ei pea nende müügiks valmis saamiseks palju töötlema. Tänu spetsiaalsele tööriistale, mis tagab, et pärlid protsessi käigus ei kahjustata, puuritakse augud. Kui need on õige suurusega, kinnitatakse pärlite sisse hõbedased südamikud. Seda tehakse spetsiaalse tööriistaga, mis võimaldab ankurdada südamiku igasse pärlisse eraldi, hoolikalt ja vastutustundlikult.

Pärlid – ookeani kalliskivid

Need on nagu kuuvalguse peegeldus merineitsi silmis. Säravaid pärleid nimetatakse sageli ookeani kalliskivideks. Müstikast ümbritsetud ja oma võluga lummavad nad on tõelised loodusimed. Keskajal olid pärlitega kaunistatud ainult kuninglike perekondade liikmed ja teised aadlikud, seega on sellest ajast alates pärlitest saanud rikkuse ja täiuslikkuse sümbol. Öeldakse, et pärlid võivad tähendada pisaraid, kuid ainult neile, kellel neid pole.